SLAGWERKDAG

Datum:
14 oktober 2023

Oanfang:
Volgt

Lokaasje:
Doarpshûs Weidum

Omskriuwing:

"Word een Slagwerkheld bij Harmonie Weidum!"
Heb je altijd al willen ontdekken hoe het is om als een echte slagwerker op te treden? Grijp nu je kans en speel mee met de slagwerkers van Harmonie Weidum! De slagwerkopleiding in Weidum staat bekend om zijn spetterende optredens, coole grooves en spectaculaire shows. Maar dat is nog niet alles! Je krijgt ook de kans om op een ontdekkende manier je eigen composities te maken en te spelen op zelfbedachte instrumenten. Maak je klaar voor een avontuur vol ritme en muzikaliteit!

Workshops en Slagwerkdag:
Op 14 oktober is het namelijk weer zover, de jaarlijkse Slagwerkdag met inspirerende workshops. Maar dit jaar hebben we iets speciaals voor jou! Voordat de Slagwerkdag begint, kun je deelnemen aan drie groepslessen waarin je de wereld van slagwerk ontdekt. En het beste van alles is dat je op 14 oktober daadwerkelijk kunt meespelen!

Details:
- De workshops starten in week 40.
- Je krijgt 3 groepslessen in weken 40 & 41, en je speelt mee tijdens de Slagwerkdag op 14 oktober.
- Deelname kost slechts €10,-.
- Om je aan te melden, stuur een e-mail naar slagwerkdagweidum@gmail.nl.

Ben jij klaar om jezelf onder te dompelen in de wereld van slagwerk en om een klank kunstenaar te worden? Mis deze geweldige kans niet en meld je vandaag nog aan! We kijken ernaar uit om samen met jou muziek te maken en te genieten van een dag vol ritmische avonturen. Tot snel bij de workshops en de Slagwerkdag!

 

SLAGWERKDAG