Nieuws over Het Diensthuis

4 jannewaris 2017

Wizige op 27-11-2019, 14:25:59

Nieuws over Het Diensthuis

Daar de Stichting Help Oost Europa, o.a. vanwege een ernstige ziekte van hun chauffeur, niet langer voor het vervoer van uw/onze kleding etc. kon zorgen, moesten we op zoek naar een andere vervoerder. Die hebben we inmiddels gevonden in de firma Post Logistics uit Sneek.
Zij hebben dit jaar, naar alle tevredenheid en tegen een schappelijke prijs, zo'n 450 bananendozen voor ons vervoerd richting Oost Europa.
Waar deze zaak werd opgelost, kampt Het Diensthuis al sinds een aantal jaren nog wel met een ander probleem en dat is het immer dalende aanbod aan kinderkleding. Konden we een aantal tehuizen voor kinderen eerst nog jaarlijks van kleding voorzien, nu is het vaak al een tweejaarlijks gebeuren en als deze trend zich nog verder doorzet moeten we genoemde tehuizen binnenkort helemaal links laten liggen. Dat willen wij, uiteraard, liever niet en daarom een dringend beroep om uw overtollige tweedehands kinderkleding toe te vertrouwen aan Het Diensthuis! Wij hier en zij daar zijn u daar nu al dankbaar voor! (Sorteeradres: Germ Hallema, M. Fopmawei 9, Jorwert)

Jelle en Renske van der Meer.